суббота, 4 мая 2013 г.

Видалення волосся назавжди.


Багато жінок та чоловіків щоденно ведуть боротьбу з небажаним волоссям, якого відчайдушно намагаються позбавитися. Видалення волосся можливе багатьма способами, проте не всі вони дають бажаний результат.
Сьогодні стало можливим позбавитися небажаного волосся завдяки лазерній епіляції, що гарантує видалення волосся назавжди. Лазерна епіляція – це ефективний та безболісний спосіб видалення волосся без будь-яких побічних наслідків, які зазвичай бувають при самостійній боротьбі з волоссям. Адже при використанні бритв та епіляторів Ви завдаєте нещадної шкоди шкірі та довго боретеся з почервоніннями і іншими недоліками на шкірі. До того ж такі методи епіляції не дають бажаного довготривалого ефекту.
Лазерна епіляція на відміну від будь-яких інших засобів не залишає неприємних наслідків на шкірі, а видалення волосся відбувається швидко і обережно за допомогою спеціального лазера, що взаємодіючи на волосяну цибулину, повністю руйнує її структуру і ріст волосся припиняється. Така процедура повинна здійснюватися в декілька сеансів, адже за один сеанс, Ви не зможете позбавитись від усього волосся відразу. Річ у тім, що лазер розпізнає лише добре сформовану, зрілу волосину, а волосся на початковій стадії росту лазер «не бачить». Саме тому епіляція здійснюється у декілька прийомів з певними часовими проміжками, коли нове волосся достатньо відросте. Проте результат такої процедури буде видно уже після першого відвідування салону.
Позитивними моментами такої процедури є:
-                     можливість здійснення епіляції в будь-яку пору року;
-                     безболісність та швидкість здійснення процедури;
-                     безпечність;
-                     відсутність пошкоджень шкіри та подразнень;
-                     відносно недорога вартість процедури.
Здійснити процедуру лазерної епіляції Ви можете практично в будь-якому салоні краси як в Вашому місті, так і за його межами. Вартість такої процедури звичайно в кожному населеному пункті та салоні різна і залежить від якості обладнання, кваліфікації майстра та прейскуранта салону.

Комментариев нет:

Отправить комментарий