понедельник, 8 апреля 2013 г.

Видалення волосся назавжди


Безліч жінок віками безуспішно намагаються позбавитися небажаного волосся різними способами, проте не досить дієво. І це досить поширена проблема на сьогодні, адже жінка завжди хоче мати гарний та доглянутий вигляд. Видалення волосся назавжди, дотепер було лише мрією, проте зараз зявився дієвий метод позбавлення небажаного волосся швидко та безболісно. Таким методом стала лазерна епіляція.
Лазерна епіляція – метод видалення небажаного волосся з допомогою спеціального лазера, який руйнує волосяну цибулину і ріст волосся припиняється. Проте потрібно знати, що остаточно позбавитися від волосся можна лише за декілька сеансів епіляції, так як лазер здатен видалити лише зрілу волосину, а волосся на початковій стадії росту лазером видалити неможна. Тому кожен наступний сеанс здійснюється через певний проміжок часу, коли волосся з початкової стадії перетвориться до кінцевої стадії.
Лазерна епіляція абсолютно безболісний метод. Після неї не залишається покраснінь та подразнень на шкірі, як після гоління бритвами та користування епіляторами. Не ушкоджується шкірний покрив. Проте епіляція має деякі протипоказання при використанні:
-          не дозволяється використовувати метод лазерної епіляції вагітним жінкам;
-          не використовувати при захворюванні на герпес в ділянці епіляції;
-          не використовується при інфекційних захворюваннях;
-          недієва на свіжому загарі та смаглявій шкірі;
-          не видаляє сиве та надто світле волосся.
Проте незважаючи на протипоказання цей метод видалення волосся має і певні переваги:
-          не залишає рубців та подразнень на шкірі;
-          можна застосовувати в будь-яку пору року;
-          абсолютно безболісна та швидка процедура;
-          позбавляє волосся відразу та назавжди.
Лазерну епіляцію сьогодні можна здійснити практично в будь-якому салоні краси. Ціни на таку процедуру в кожному закладі різні, проте в основному залежать від величини ділянки, яка потребує епіляції.

Комментариев нет:

Отправить комментарий